Str. Ion I.C. Brătianu | 400079 Cluj-Napoca | România
slider 13.jpg
slider 01.jpg
slider 02.jpg
slider 12.jpg
slider 03.jpg
slider 04.jpg
slider 05.jpg
slider 06.jpg
slider 11.jpg
slider 10.jpg
slider 09.jpg
slider 08.jpg
slider 07.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

 COperta BIanca Tiplea Reconfiguring

Bianca Ţiplea Temeş, Jim Samson - Reconfiguring musical cultures in Central and Southeastern Europe

Contributori:
Otilia Badea
Zdravko Blažeković
Elena Chircev
Anita Mayer-Hirzberger
Florinela Popa
Jim Samson
György Selmeczi
Bianca Țiplea-Temeș

Volumul prezent nu este rezultatul efortului individual al unei singure minți. Pe lângă cei doi editori și autorii eseurilor publicate, și alte personalități și organizații au contribuit la realizarea acestei publicații. Recunoștința noastră se îndreaptă în primul rând către membrii consiliului științific, care au asigurat calitatea procesului editorial: Jim Samson, Zdravko Blažeković, Anna Dalos, Pavel Pușcaș și Adrian Pop. Suntem, de asemenea, recunoscători Research Center for Music Iconography de la The Graduate Center, City University of New York, și Universität für Musik und Darstellende Kunst Wien, ambii generoși în sprijinul lor. Mulțumim, de asemenea, Editurii Muzicale București pentru drepturile de reproducere.

Avem o datorie specială de recunoștință față de Ariana Phillips-Hutton de la University of Cambridge, care a servit ca editor în limba engleză și a oferit suport editorial și în alte moduri. De asemenea, ne exprimăm aprecierea față de Bencze Miklós pentru designul copertei și alte ilustrații din volum.

Nu în ultimul rând, exprimăm sincere mulțumiri către CNFIS (Consiliul Național pentru Finanțarea Învățământului Superior) al Ministerului Educației Naționale din România pentru sprijinul lor financiar în publicarea prezentului volum.

Nr. pagini: 176

ISMN 979-0-707664-16-2
ISBN 978-606-645-164-2