Str. Ion I.C. Brătianu | 400079 Cluj-Napoca | România
slider 13.jpg
slider 01.jpg
slider 02.jpg
slider 12.jpg
slider 03.jpg
slider 04.jpg
slider 05.jpg
slider 06.jpg
slider 11.jpg
slider 10.jpg
slider 09.jpg
slider 08.jpg
slider 07.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Periodice

 

 

Revista Tehnologii Informatice și de Comunicație în Domeniul Muzical este axată pe problematica utilizării TIC în muzică, cu scopul de a constitui o platforma teoretico-aplicativa de profil pentru lumea artistică.

Categoria B (CNCS).

Apariție: bianuală, bilingvă (RO, EN)

ISSN 2067-9408
On-line ISSN 2069-654X

Site revistă aici: tic.edituramediamusica.ro

 

Revista Lucrări de muzicologie

Tematica cercetării, oglindită în sutele de studii publicate în „Lucrări de muzicologie”, este extrem de diversă: creația muzicală românească, mai ales cea clujeană, aspecte din toate epocile, stilurile și modalitățile de concretizare a creației muzicale universale, aspecte ale vieții muzicale și ale învățământului muzical românesc, ale pedagogiei muzicale, ale cercetării folclorului și încă multe altele, din care se desprind concluzii parțiale ale vieții muzicale clujene sau din alte orașe ale țării ori din străinătate.

Categoria B (CNCS).

Apariție: anuală, bilingvă (RO, EN)

ISSN 2285-0031
ISSN-L 1222-894X

Site revistă aici: musicologypapers.edituramediamusica.ro

 

Revista Music Cognition publică articole teoretice și experimentale privind studiile în domeniul muzicii. Acoperă o varietate largă de subiecte legate de toate aspectele diferite ale cogniției. Contribuțiile din domeniile psihologiei, pedagogiei, muzicologiei, neuroștiinței, informaticii, matematicii, etologiei sunt binevenite în această revistă, care servește drept forum de discuție în domeniul artei și științei.

Apariție: anuală

ISSN: 2601-3193
Online-ISSN  2601-3207

Site revistă aici: cognitiemuzicala.edituramediamusica.ro

 

Mozart Studies este o revistă anuală editată de Societatea Română Mozart (RMS) și Academia Națională de Muzică "Gheorghe Dima" (Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” – ANMGD), cu sediul în Cluj-Napoca (România). Scopul principal al revistei este să publice în mod regulat lucrările prezentate la simpozioanele Mozart, organizate în fiecare an de RMS în cadrul Festivalului Mozart din Cluj-Napoca. Alte contribuții pe teme legate de opera lui Mozart și interpretarea acesteia, sau despre muzica epocii sale, vor fi, de asemenea, binevenite. 

ISSN 2821– 7470
ISSN-L 2810 – 5915

Apariție: anuală

Site revistă aici: mozartstudies.edituramediamusica.ro/