Str. Ion I.C. Brătianu | 400079 Cluj-Napoca | România
slider 13.jpg
slider 01.jpg
slider 02.jpg
slider 12.jpg
slider 03.jpg
slider 04.jpg
slider 05.jpg
slider 06.jpg
slider 11.jpg
slider 10.jpg
slider 09.jpg
slider 08.jpg
slider 07.jpg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Politica de confidențialitate

Editura MediaMusica respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către utilizator atunci când utilizează acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal. În acest scop, se aplică Politica de Confidențialitate. Vizitarea acestui site de către utilizator se supune termenilor și condițiilor de utilizare și Politicii de confidențialitate, implică acceptul utilizatorului cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți. Editura MediaMusica își rezervă dreptul de a schimba și de a actualiza în orice moment conținutul website-ului, precum și Politica de Confidențialitate și termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă.

Editura MediaMusica certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Definiția termenilor și drepturile dumneavoastră sunt cele precizate în cuprinsul acestor legi.

Editura MediaMusica prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, după caz: nume și prenume, data nașterii, semnătură, telefon/fax, adresă, e-mail, profesie, cod numeric personal, seria și numărul actului de identitate/pașaportului, prin mijloace automatizate/manuale. Aceste date sunt destinate în principal: creării de conturi de utilizator și acordării de facilități ca urmare a înregistrării pe site-ul/site-urile oficiale ale societății;

  • efectuării de studii de piață și de marketing;
  • comandarea și livrarea de bunuri prin comerț electronic pe site-ul editurii;
  • soluționarea reclamațiilor cu privire la bunurile livrate.

Furnizarea acestor date nu este obligatorie, iar colectarea lor se face doar cu acordul utilizatorului, exprimat prin semnătură pe documentele tipărite (contracte, note de comandă, facturi, documente de expediție, etc.) sau prin completarea formularelor și chestionarelor existente în acest site (criptate automat, conform standardelor internaționale în vigoare). Refuzul utilizatorului de a furniza aceste date poate determina, după caz, imposibilitatea de a fi oferite serviciile pentru care este necesară sau obligatorie prelucrarea datelor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele vizate și/sau reprezentanții legali ai persoanelor vizate, autorităților competente, personalului propriu al editurii sau colaboratorilor externi implicați în executarea scopurilor declarate și instruiți în scopul asigurării protecției datelor.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opoziție și de a cere ștergerea datelor și dreptul de a se adresa liber justiției cu privire la încălcarea drepturilor prevăzute de legislația în domeniu. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, personal sau prin poștă la sediul Editurii MediaMusica, str. I.C. Brătianu, nr. 25, 400079, Cluj-Napoca, prin fax la nr. 0264 598 958 sau prin e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..